LEGO STORE ZAGREB

Objavljeno: Brick Pit Dana: 24.07.2023.
lego store lego setovi
Oznake:

Suradnja sa LEGO STORE-om o kojoj me puno pitaju

Uvijek je prvo pitanje: ,,Kako si uspio ostvariti suradnju s njima?”

Poslao sam im mail sa svojim planovima i edukacijama za djecu kao i dugogodišnje planove.

Oni su odmah u par dana odgovorili i dogovorili sastanak, jer nisu vjerovali da su dobili drugačiji mail nego do sada. 

I onda se usput dogodila i kombinacija slaganja setova, što klinci obožavaju. Dobiju set koji je netom izašao u prodaju i oni ga mogu slagati i slikati se s njim, slikati kako se set slagao. Poslije mogu radit videe s opisima i svakakve kreativne ideje koje im padnu na pamet.

Prvi nam je bio odmah i najveći set koji je LEGO izbacio Eiffelov toranj (10 001 kockica)

Trebalo nam je tri dana (popodne poslije posla) da složimo to sve.

I onda samo nakon par dana ponovno poziv da opet složimo toranj, ali ne novi nego isti. Da netko ga je srušio i trebalo ga je popraviti. Ajmo sve ponovno.

U 6. mj smo slagali najviše setova odjednom, čak 7 komada, a 8. je došao kasnije. Tako su djeca mogla uživati u slaganju prije nego su otišli na praznike. Zašto je dobro da djeca slažu nove setove, jer sa svakim novim setom uče neke nove tehnike i kombinacije slaganja, upoznavanjem s novim oblicima LEGO kocaka. Njima je sve to trenutno igra, ali kad slažemo neki MOC za izložbu, to kaj su slagali  dobro im dođe u nekim situacijama kad treba izvesti nešto novo i ludu kombinaciju jer nema mjesta.

Da mi je netko prije rekao da je moguće u samo par mjeseci sve ovo ostvariti, naravno da mu ne bih vjerovao, ali sad kad to isto pričam drugima isto mi ne vjeruju.

Ti pogledi kad nosimo složene LEGO setove kroz Arenu do dućana i nikome nije jasno kaj se događa su skroz smiješni, jer misle da vraćamo set zbog toga što nešto nije uredu s njim (pričali sa zbunjenim ljudima).

Tu suradnji nije niti približno kraj, jer uskoro radimo i izložbe zajedno, kao i neke radionice. A u 9. mj nas čeka puno slaganja, jer LEGO Store Zagreb ima jedno veliko iznenađenje.

Do tada pratite naše objave sa novostima i nove setove na LEGO STORE HR